arrow-down

Welkom in Yselmonde

Op een werkelijk prachtige locatie aan de IJssel, met Hanzestad Kampen in de onmiddellijke nabijheid, worden 3 unieke woontorens gerealiseerd. Was de IJssel ooit de levensader voor Kampen en haar inwoners, als woonlocatie heeft de rivier ook een behoorlijke impact. De verkoop van de hoogwaardige appartementen, met een woonoppervlak variërend tussen de 126 en 179 m2 en een eigen parkeerplaats, vindt plaats in verschillende fasen. Lijkt het u ook zo fantastisch om hier te wonen? Meld u dan nu aan op deze website. U ontvangt dan een bevestigingsmail waarin we u vragen een enquête in te vullen en uw woonwensen kenbaar te maken.

Meld u nu aan

arrow-down

IJssel

Prachtig meanderend door het groene Overijsselse landschap legt de IJssel bij Kampen de laatste kilometers van zijn lange reis af om uit te monden in het Keteldiep. Gadegeslagen door hoge Hollandse wolken en water minnende Kampenaren verlaat de rivier hier de Hanzestad, op weg naar zijn eindbestemming.

“Wonen op een unieke plek als Yselmonde, aan een van Nederlands mooiste rivieren, is meer dan een beleving. Het is een voorrecht.”

Hanzestad Kampen

Duik het historische centrum in en proef de sfeer van de late middeleeuwen, toen vissers, ambachtslui en kooplieden uit Kampen handel dreven met andere steden binnen dit Noord-Europese Hanzeverbond. Door zijn gunstige ligging aan de IJssel én aan de Zuiderzee groeide Hanzestad Kampen uit tot één van de rijkste steden van Noordwest-Europa. Anno nu ziet u in veel gebouwen in de Kamper binnenstad nog de rijkdom terug uit die glorieperiode.

Ontdek de locatie

Appartementen

Een schitterend uitzicht over de IJssel, dat is wat u ziet als u ’s ochtends de gordijnen in uw appartement openslaat. Dat uitzicht, het water en de aanwezigheid van de oude Kamper binnenstad waar u alle voorzieningen bij de hand heeft, maakt dat het in uw appartement in Yselmonde heerlijk wonen is. Uiterlijk hebben de 3 woontorens een sterke gelijkenis met de woontoren die sinds 2009 op deze locatie staat. Maar er zijn ook verschillen. Een nieuwe architect heeft met een frisse blik het ontwerp van de gebouwen van Yselmonde aangepast aan de eisen van deze tijd. Zo heeft ieder appartement in Yselmonde een balkon met uitzicht over de IJssel. Van binnen is de ruimte tussen de verschillende vertrekken praktischer ingedeeld, waardoor er in de vertrekken zelf meer woonruimte is.

Bekijk de appartementen

Meld u aan

Heeft u interesse in één van de prachtige appartementen van Yselmonde? Meld u dan nu aan en u ontvangt van ons via e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Ook kunt u uw woonwensen aan ons door te geven door middel van het invullen van een enquête in uw persoonlijke account. Aan de hand van de resultaten van deze enquête krijgen we meer inzicht in hoe u hier wilt wonen.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2